| Hjem | Styretavler | Optimering | Kontakt os |

Service og reparation

Vi har en bred erfaring inden for service og reparation af mange forskellige typer af maskiner, og kan tilbyde at løse mekaniske, elektriske og programmeringsopgaver. Med over 25 års erfaring med forskellige typer halv og hel-automatiske maskiner, løser vi stort set alle typer opgaver der medvirker til at gøre din virksomheds drift og produktion stabil.  

I dag er der ofte begrænset bemanding når maskiner producerer i flere skift per døgn. For at undgå nedetid og uforudsete stop, er det derfor vigtigt at være opmærksom på et øget behov for forebyggende vedligeholdelse og service. Vi kan tilbyde en skræddersyet serviceaftale, som garanterer en gnidningsfri og forebyggende vedligeholdelse af din produktion.

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på serviceopgaver eller serviceaftaler.
Har din virksomhed større interne opgaver kan vi også tilbyde at indgå i jeres service team. Det kan også være under spidsbelastninger, ferie og sygdom.

Ombygning og projektering af styretavler

Hos JG Service projekterer, bygger og ombygger vi alle typer el- og styretavler. Vi leverer forskellige løsninger indenfor styretavler, til både små og store virksomheder fra eget værksted. Vi bygger selv tavlerne og tilbyder alt fra traditionelle el-skabe til mere avancerede styringer, hvor vi eksempelvis kan programmer tavlerne med cloud-løsninger, for overvågning af produktion, oppe tid og alarmer. Hos JG Service prioriterer vi kvaliteten af vores løsninger højt, blandt andet ved at bruge kvalitetskomponenter i alle dele af byggeprocessen. Vi benytter primært komponenter fra Siemens, Schneider og Proface.
Se mere omkring styretavler her

Optimering af maskiner og produktion

Ud over service og reparation har vi også mange års erfaring med maskinoptimering hos kunder. I dag handler det ikke kun om at vedligeholde kundernes maskiner korrekt. For at få det fulde udbytte af maskinerne/anlæggene, skal disse også optimeres, således at de mange mindre stop i hverdagen minimeres. Vi er specialiserede i at foretage flere forskellige typer optimering, blandt andet mekanisk, elektrisk og styringsmæssig optimering. Som kunde hos JG Service får du en samlet vurdering af alle optimeringstyper når du får vores tekniker ud.

Ved at sikre at hver enkelt maskine og anlæg er optimeret til den største effektivitet, sørger vi for at vores kunders produktion kører optimalt og med mindst mulig nedetid. Med erfaring fra mange forskellige brancher og industrier har vi overblik over hele produktionslinjen, og kan hjælpe med alt fra optimering af enkelte maskiner til hjælpeværktøjer og ergonomisk indretning af arbejdspladserne. Dette sikrer ikke kun det optimale udbytte af maskiner og anlæg, men kan medvirke til at mindske gener for operatøren i dagligdagen, og i bedste fald nedbringe sygefravær. 
Gennem JG Service får du ikke kun optimering og effektivisering af enkelte maskiner men af hele produktionslinjen.

Har du maskiner eller dele af dit produktionsanlæg der skal vurderes, ombygges eller optimeres, så løser vi opgaven. Kontakt os for at få en vurdering på optimering af din produktion.
Se mere omkring optimering her