| Hjem | Vi tilbyder | Optimering | Kontakt os |

Opbygning af styretavler og programmering.

Vi tilbyder projektering, opbygning og programmering af styretavler til forskellige brancher og industrier. Vi indgår altid i et tæt samarbejde med vores kunder for at afdække hvilke specifikke behov de har. Vi leverer helstøbte løsninger, og er med fra projektering til montage og indkøring hos kunden. Vores styretavler er af høj kvalitet og bygget fra bunden i vores eget værksted. Vi anvender primært komponenter fra anerkendte leverandører som Siemens, Schneider og Proface. Det er også disse fabrikanter vi benytter til programmering af PLC/HMI. 

En af fordelene ved at vælge JG Service som leverandør af styretavler, er at det er samme mand der er med fra starten af projekteringsfasen, til den endelige indkøring hos jer eller slutbrugeren. Det sikrer at de aftaler der er indgået i projekteringen, ikke går tabt under design, udførelse af tavlen, eller programmering af PLC/HMI. Det vil sige at I får en helstøbt løsning med fokus på jeres behov og kvalitet. 

“Keep it simple” er vores motto når vi bygger styretavler. Vi sørger for en høj grad af brugervenlighed i vores løsninger, om det er mindre betjeningspaneler eller større netværk af styringstavler til et moderne produktionsanlæg. Det er vigtigt for slutbrugeren at styringen er simpel, overskuelig og nem at anvende, da vores erfaring er at det har stor betydning for at mindske driftstop i produktionen. Derudover har vi altid stort fokus på overholdelse af gældende sikkerhedsstandarder. Vi leverer altid styretavler med overskuelighed og fuld dokumentation i PC Schematic. 

Se eksempler på styringer leveret af JG Service i vores kundecases:

https://www.schelhasemouldmec.com/machines
https://industri-service.dk/produkter/FSP-vand-og-tappestationer
https://www.palletiser.dk

JG Service kan også tilbyde optimering af produktionsanlæg og maskiner . Se mere her

Kontakt os for en uforpligtende snak om dine behov til projektering, dimensionering, opbygning og montage.